Paza juridica

Definitie Paza juridica

Puterea de directie, control si uspraveghere pe care o persoana o poate exercita, in mod independent, asupra unui lucru sau animal. Posibilitatea pazitorului juridic de a stapani si utiliza direct si personal un anumit lucru sau prin intermediul altor persoane care sunt supuse ordinelor si instructiunilor sale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Paza juridica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Paza juridica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Paza juridica. Definitiile termenilor despre Paza juridica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Paza juridica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Paza juridica.