PC Garage lanseaza sistemul de afiliere

BUCURESTI - 1 iunie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Da pe goarna si iesi pe plus! Acesta este sloganul sub care va invitam sa castigati alaturi de PC Garage in propriul sistem de afiliere.

Afilierea este o metoda de publicitate prin care partenerul este recompensat cu un procent din vanzarile realizate de magazin cu ajutorul sau.

Sistemul de afiliere al PC Garage are avantajele unice in Romania de a urmari conversiile prin intermediul unui cod unic fiecarui partener, de a recompensa atat cumparatorul, cat si partenerul si de a contoriza orice tip de comenzi (online, telefonice sau la sediu). Cumparatorul beneficiaza de discount 1% la folosirea unui cod de partener, iar partenerul de un procent de 2% din valoarea comenzii la finalizarea ei. Spre deosebire de alte sisteme de afiliere bazate pe cookie-uri sau referrals, 'Da pe goana si iesi pe plus!' se remarca prin transparenta si siguranta, contorizand atat comenzile online cat si pe cele telefonice si la sediu. Partenerii pot vedea instantaneu de cate ori a fost folosit codul lor si starea comenzilor respective.

Sistemul iti pune la dispozitie unelte de creare a bannerelor si a codului HTML necesar pentru afisarea acestora pe blog-ul sau site-ul tau. Tine minte: ii convingi si mai usor daca le spui ca au discount de 1% folosind codul tau de partener!

Mai multe detalii despre sistem puteti citi la adresa:

Despre PC Garage SRL

PC Garage a lansat magazinul online de IT&C in Octombrie 2005. In anul 2006 PC Garage, face un pas inainte si imbunatateste comunicarea cu clientii sai. Implementarea, in premiera pentru piata IT&C online din Romania, a unui sistem automat de notificare prin SMS a evolutiei comenzii a avut un impact semnificativ asupra relatiilor cu clientii si a calitatii serviciilor oferite. La sfarsitul anului 2006 PC Garage inregistreaza vanzari de peste 1 milion EUR. Dezvoltarea permanenta a echipei si marirea gamei de produse oferite a determinat schimbarea sediului de 2 ori intr-un singur an. Anul 2007 se incheie cu cresterea de peste 4 ori a echipei si de 5 ori a vanzarilor, ele atingand suma de 6 milioane EUR. In decembrie 2007 a implementat o noua facilitate pentru clientii sai: comanda online fara interventia unui operator. In luna februarie 2008 PC Garage lanseaza forumul www.mygarage.ro, comunitatea pasionatilor de hardware, overclocking, modding si cai putere, acesta avand in acest moment peste 18.000 de membri si peste 224.000 de mesaje. Anul 2008 se incheie cu o cifra de afaceri de aproape 10 milioane de euro. Anul 2009 incepe cu o noua mutare intr-o zona centrala a capitalei, mai accesibila clientilor. In prezent magazinul opereaza intr-o cladire moderna de peste 500 mp si are 37 de angajati.
Gabriel Vasile
Director General
Telefon: 037 211 4000, 021 323 88 32
Fax: 031 228 55 50