Poze Pc

 • PC Garage sustine sistemul educational din Romania

  Poza: PC Garage sustine sistemul educational din Romania

 • CURS OPERATOR PC ACREDITAT - ABSOLUTE SCHOOL

  Poza: CURS OPERATOR PC ACREDITAT - ABSOLUTE SCHOOL

 • PC Garage – rezultate Black Friday: 15.000 comenzi, 25.000 produse, 1,6 milioane EUR vanzari. Pregateste Cyber Monday.

  Poza: PC Garage – rezultate Black Friday: 15.000 comenzi, 25.000 produse, 1,6 milioane EUR vanzari. Pregateste Cyber Monday.

 • InfoTouch all in one PC

  Poza: Sistemele all in one InfoTouch AIO PC multimedia disponibile in premiera in Romania

 • PC Garage este partener oficial Computer Games la DREAMHACK Bucharest 2013

  Poza: PC Garage este partener oficial Computer Games la DREAMHACK Bucharest 2013

 • Conferinta nationala “ERA: de la PC6 spre PC7”

  Poza: Conferinta nationala “ERA: de la PC6 spre PC7”

 • Seminarul

  Poza: Seminarul "Ciclul de viata al proiectului: aspecte tehnice, administrative, financiare si legale privind pregatirea si derularea proiectelor in cadrul PC7"

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul pc.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la pc. Pozele pe tema pc cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pc, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la pc, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la pc.