Peer to Peer (P2P) Marketing

Definitie Peer to Peer (P2P) Marketing

Tehnica de incurajare a clientilor de a promova produsele unul altuia, in special pe Internet. Un exemplu ar putea fi un website care ofera utilizatorilor reduceri la produse in schimbul recrutarii de noi clienti pentru site. Vezi, de asemenea 'word of mouth' 'viral marketing'.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Peer to Peer (P2P) Marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Peer to Peer (P2P) Marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Peer to Peer (P2P) Marketing. Definitiile termenilor despre Peer to Peer (P2P) Marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Peer to Peer (P2P) Marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Peer to Peer (P2P) Marketing.