Manager Calitate în Industria Alimentară – PEGAS organizează cursuri acreditate de C.N.F.P.A. la Bucureşti

Targu Mures - 20 februarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

În perioada 28 februarie – 2 martie 2007, PEGAS Sisteme de Management organizează la Bucureşti cursuri de instruire pentru specializarea MANAGER CALITATE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ, conform sistemului de management al siguranţei alimentelor – ISO 22000/HACCP. Cursurile sunt acreditate de către Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor din România.

Pentru a oferi o soluţie solicitărilor venite din partea organizaţiilor localizate în zona capitalei, sesiunile de instruire PEGAS Sisteme de Management se desfăşoară acum şi în Bucureşti. Sesiunea din 28 februarie oferă cursanţilor posibilitatea să obţină cunoştinţele şi competenţele necesare pentru a profesa în domeniul managementului calităţii în industria alimentară, precum şi recunoaşterea acestora pe plan naţional.

Calitatea şi siguranţa alimentelor se bazează pe eforturile tuturor celor implicaţi în lanţul alimentar, care include: producţia agricolă, procesarea, transportul şi consumul. Conform Uniunii Europene siguranţa alimentelor este o responsabilitate a tuturor, începând de la originea lor până în momentul în care ajung pe masă. Pentru a menţine calitatea şi siguranţa alimentelor de-a lungul lanţului amintit, este nevoie atât de proceduri care să asigure faptul că alimentele sunt integre, precum şi de proceduri de monitorizare care să asigure ducerea la capăt a operaţiunilor în bune condiţii. Dar pe lângă proceduri este nevoie de profesionişti capabili să coordoneze procesul de implementare a acestora.

Cursurile de MANAGER CALITATE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ organizate de PEGAS Sisteme de Management sunt structurate pe trei module, pentru a nu interfera cu activitatea zilnică a cursanţilor. Instruirea tratează într-un mod accesibil pentru cursanţi, cerinţele standardului ISO 22000:2005, inclusiv cerinţele legale aplicabile în industria alimentară şi modalităţile de proiectare, implementare, menţinere şi îmbunătăţire a sistemului de management al siguranţei alimentelor, orientat către furnizarea de produse sigure pentru consumatori.

Cine ar trebui să participe
Cursurile se adresează managerilor şi/sau administratorilor de societăţi care activează în industria alimentară, precum şi angajaţilor din firmele care doresc să-şi desfăşoare activitatea conform legislaţiei în vigoare şi în conformitate cu principiile HACCP.

Obiectivele cursului
•Înţelegerea cerinţelor standardului ISO 22000/HACCP
•Cunoaşterea etapelor şi a modalităţilor de proiectare şi implementare a unui sistem de management al siguranţei alimentelor
•Însuşirea modalităţilor de menţinere şi îmbunătăţire a sistemului de management al siguranţei alimentelor
•Implementarea şi utilizarea tehnicilor, metodelor şi instrumentelor de management al calităţii în industria alimentară
•Cele mai bune practici de certificare cu succes a sistemelor de management al siguranţei alimentelor

Alte informaţii
La absolvire se eliberează diplome nominale, recunoscute de către Ministerul Muncii Solidarităţii Sociale şi Familiei şi Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Cursurile sunt interactive şi aplicative, având un pronuntat caracter practic. Se acordă asistenţă telefonică şi/sau prin e-mail pe parcursul pregătirii practice. Materialele pentru instruire corespund unui standard profesional de înalt nivel cuprinzând: videoproiecţie, suport de curs pentru participanţi, studii de caz, simulări, metode creative, jocuri de rol.

Calitatea programelor de instruire PEGAS Sisteme de Management este asigurată de experienţa dobândită în cei peste 6 ani de activitate în proiectarea şi implementarea sistemelor de management de siguranţă a alimentelor, în cadrul a peste 200 de organizaţii lider din industria alimentară românescă. Prin urmare echipa de instruire de la PEGAS Sisteme de Management posedă o experienţă teoretică şi practică extraordinar de vastă, necesară unei instruiri eficiente.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, vă rugăm contactaţi-ne la : tel. 0265-30 69 40, e-mail instruiri@pegas.ro, www.pegas.ro.

Despre PEGAS Sisteme de Management

Despre PEGAS Sisteme de Management
PEGAS Sisteme de Management este compania de consultanţă în management cu cea mai accelerată dezvoltare începând din anul 2000. Lider pe piaţa românească a consultanţei în sisteme de management bazate pe standarde internaţionale, în ceea ce priveşte cifra de afaceri, numărul de clienţi şi numărul de consultanţi, PEGAS Sisteme de Management a oferit soluţii de management unui număr de peste 700 de organizaţii, din toate sferele vieţii sociale.
Pe lângă consultanţă, PEGAS oferă şi instruire în domeniul sistemelor de management bazate pe standarde internaţionale, consultanţă strategică pe baza conceptului Balanced ScoreCard şi al automatizării proceselor de afaceri - Business Process Management.

Reka Fogarasi
Manager Instruiri
M: 0728 99 40 81
T: 0265 30 69 40

instruiri@pegas.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pegas-sisteme-de-management1/manager-calitate-in-industria-alimentara-pegas-organizeaza-cursuri-acreditate-de-c-n-f-p-a-la-bucuresti