Penetrarea pietei

Definitie Penetrarea pietei

1. In sens larg, cucerirea pietei si adancirea contactelor cu aceasta, prin culegerea de pe piata a informatiilor necesare si formarea pietei cu ajutorul marfii, preturilor, distributiei, reclamei si a altor mijloace de promovare a exportului.2. In sens restrans, masura in care o anumita firma utilizeaza potentialul pietei intr-un anumit domeniu al circulatiei marfurilor (spre exemplu, ponderea vanzarilor pe o anumita piata, in decursul unui an).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Penetrarea pietei? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Penetrarea pietei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Penetrarea pietei. Definitiile termenilor despre Penetrarea pietei cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Penetrarea pietei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Penetrarea pietei.