Pensia privata de urmas

Definitie pensia privata de urmas

suma de asigurare plus valoarea fondului de plasamente financiare care ii revin Beneficiarului sub forma unei plati unice sau esalonat in planuri de pensie de 5, 10, 15, 20 de ani, sau viager in momentul in care survine decesul Asiguratului in perioada de asigurare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pensia privata de urmas? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul pensia privata de urmas.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la pensia privata de urmas. Definitiile termenilor despre pensia privata de urmas cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la pensia privata de urmas, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la pensia privata de urmas.