Pensie privata capitalizata

Definitie pensie privata capitalizata

valoarea fondului de plasamente financiare la finele contractului de asigurare care ii revine Asiguratului sub forma unei plati unice sau esalonat in planuri de pensie de 5, 10, 15, 20 de ani, sau viager.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pensie privata capitalizata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul pensie privata capitalizata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la pensie privata capitalizata. Definitiile termenilor despre pensie privata capitalizata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la pensie privata capitalizata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la pensie privata capitalizata.