Pensie

Definitie Pensie

Forma principala de ocrotire a cetatenilor prin asigurarile sociale sub forma unor sume fixe ce se platesc persoanelor care isi inceteaza activitatea datorita atingerii unei anumite limite de varsta, invaliditatii pe tot timpul vietii de la pensionare, copiilor urmasi pana la o anumita varsta si sotiei care are calitatea de urmas, pentru a li se asigura acestora conditii decente de viata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pensie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pensie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pensie. Definitiile termenilor despre Pensie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pensie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pensie.