pentax    

Comunicate de presa si evenimente pe tema pentax

 • pentax. Sigma, calitatea japnoneza incontestabila in 50 de ani de excelenta

  pentax

  Bucuresti - 9 August 2013

  Comunicat de Simus trading

  Sigma inoveaza din nou, venind in sprijinul fotografilor pasionati sau profesionsiti, care detin in dotare un obiectiv Sigma, oferind de data aceasta un serviciu inedit si anume: modificarea monturii catre un brand sau altul in functie de preferint ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: fotografie , nikon , canon , photosetup , obiective foto , sony , sigma , pentax

  Vezi toate comunicatele de presa despre pentax

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul pentax.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la pentax. Informatiile despre pentax cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pentax, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la pentax, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.