Peoplemeters

Definitie Peoplemeters

Un dispozitiv electronic pe care companiile care monitorizeaza audientele TV il instaleaza casele unor telespectatori selectionati(cunoscuti si sub denumirea de panel) pentru a inregistra ce anume se vizioneaza. Este nevoie ca telespectatorii respectivi sa apese niste butoane pentru a indica prezenta in camera atunci cand televizorul este pornit. Alt mijloc ethnic de masurare – Setmeter – inregistreaza pe ce canal este dispozitivul TV.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Peoplemeters? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Peoplemeters.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Peoplemeters. Definitiile termenilor despre Peoplemeters cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Peoplemeters, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Peoplemeters.