Percentage-of-Sales Method

Definitie Percentage-of-Sales Method

O metoda de a fixa un buget pentru promotie in care, suma ce va trebui cheltuita intr-o perioada data este un procentaj fix al veniturilor vanzarilor ale perioadei precedente

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Percentage-of-Sales Method? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Percentage-of-Sales Method.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Percentage-of-Sales Method. Definitiile termenilor despre Percentage-of-Sales Method cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Percentage-of-Sales Method, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Percentage-of-Sales Method.