Perceptual Mapping

Definitie Perceptual Mapping

Un instrument sau proces folosit in cercetarea de marketing pentru a urmarii modul in care indivizii alesi dint piata taret percep diverse companii, produse sau branduri, numite si Position Mapping

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Perceptual Mapping? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Perceptual Mapping.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Perceptual Mapping. Definitiile termenilor despre Perceptual Mapping cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Perceptual Mapping, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Perceptual Mapping.