Perchezitie

Definitie Perchezitie

Activitate procesuala, desfasurata de organele de urmarire penala sau de instanta de judecata in scopul scoaterii la iveala a unor obiecte sau inscrisuri care se afla ascunse si care fiind descoperite pot contribui la aflarea adevarului. Perchezitia poate fi domiciliara sau corporala. Vezi art. 100-108 Cod Procedural penala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Perchezitie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Perchezitie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Perchezitie. Definitiile termenilor despre Perchezitie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Perchezitie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Perchezitie.