Perfect Tour: iubim natura si calatoriile!

BUCURESTI - 31 august 2009

Comunicat tip General in Turism

Agentia de turism Perfect Tour invita toti iubitorii de natura sa se alature demersului de protejare si curatare a naturii, sambata, 5 septembrie 2009 pe Valea Prahovei, la Busteni.
“Actiunea s-a nascut din ideea ca putem schimba mentalitati si comportamente numai prin puterea exemplului si credem ca un simplu gest de bun simt poate schimba lumea in care traim”, a declarat Corina Pacuraru, director general Perfect Tour.

Valea Prahovei este o zona preferata pentru relaxare si odihna, iar din acest motiv este si o zona plina de deseuri ramase in urma turistilor. Aceasta a fost prima locatie aleasa de Perfect Tour pentru strangerea deseurilor, cu speranta ca va fi sustinuta si de alte persoane care impartasesc aceleasi valori. Agentia a primit sprijin si din partea Consiliului Judetean Prahova pentru logistica organizarii unei astfel de actiuni.

“Speram ca prima noastra actiune de acest gen sa aiba succes si sa putem continua si in alte zone. Asteptam cat mai multe persoane sa ni se alature sambata, 5 septembrie.”, a mai declarat Corina Pacuraru.

Pentru mai multe informatii referitoare la actiune va rugam sa contactati Perfect Tour pe info@perfect-tour.ro si la numarele de telefon 080 10 88888, GSM*8010, sau andreea.hoagea@perfect-tour.ro, 031 402 24 58.

Despre Perfect Tour

Perfect Tour este agent autorizat al celor mai mari touroperatori internationali: TUI, Neckermann, Dertour, GTA, cat si a liniilor de coaziera Costa si Carnival. Din 2008 este G.S.A pentru Rail Europe in Romania. Agentia functioneaza prin cele 3 divizii: Leisure, Corporate si Online (RezervareBileteAvion.ro), avand peste 100 de angajati.
Perfect Tour se diferentiaza pe piata prin programele de fidelizare dezvoltate, prin dispeceratul care asigura asistenta continua prin Help Line 24/365, Toll Free din principalele destinatii turistice si acces direct la sistemul de rezervari online.

info@perfect tour.ro
www.perfect-tour.ro
info@perfect-tour.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/perfect-tour/perfect-tour-iubim-natura-si-calatoriile