„De la Te cunosc la Cred în Tine!…” - workshop de branding personal cu Andy Szekely

BUCURESTI - 25 mai 2016

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Media / Publicitate, HR, Cursuri

Live site

Perform Media organizează workshop-ul de Branding personal „De la TE CUNOSC la CRED în TINE!… Cum să îţi construieşti un brand personal puternic şi autentic?”, în data de 2 iunie, începând cu orele 16:30, la Hotel Marshal Garden, sala Panoramic 1.
Workshop-ul este susținut de Andy Szekely, iniţiatorul pieţei de dezvoltare personală şi profesională din România, cu o experiență de 20 de ani ca autor, trainer, speaker şi antreprenor.

Participanții la workshop-ul „De la TE CUNOSC la CRED în TINE!…” vor învăța pas cu pas cum să se poziţioneze în ochii celor care le vor deveni clienţi, parteneri, angajaţi, colaboratori sau prieteni și, mai mult decât atât, vor şti exact CE să facă în următoarele zile după întâlnirea cu Andy ca să își consolideze ADN-ul de brand personal (Autenticitatea, Diferenţierea şi Notorietatea). Vor şti ce lipseşte din imaginea lor şi ce e necesar să adauge ca să producă „efectul de autoritate” în mintea şi mai ales, în inima oamenilor cu care își doreşti să se însoţească în viaţa profesională şi socială. În acest workshop va fi folosită o metodologie testată de Andy la propriul brand şi care a fost predată parţial sau total în multe companii.

Participanții la acest workshop vor învăța:

- Cum se face un audit al brandului personal în 20 de minute ?

- Diferenţa dintre brandul autentic şi brandul de vedetă

- Cele 5 convingeri limitative ale oamenilor care nu acceptă să devină branduri

Întrebările cheie care îţi definesc autentic brandul personal şi cum să răspunzi la ele

- Cum te ajută brandul personal să obţii prosperitate şi împlinire cu efort minim ?

- Cât munceşte pe zi un „brand” şi cât munceşte un „non-brand” ?

Și... foarte important pentru dezvoltarea personală:

- Tehnici de networking potrivite pentru branding (sunt foarte diferite de cele clasice)

- Cum aplici Legile Persuasiunii care îţi construiesc imaginea publică

- Care sunt şi cum „instalezi” Obiceiurile care îţi duc mai departe imaginea publică

- „Pachetul” sau modul de prezentare al imaginii personale (cum se compune şi cum se livrează)

Tariful de participare la acest workshop este de 125 RON, pentru plata online.În ziua evenimentului, tariful este de 200 RON.

Doritorii se pot înscrie accesând link-ul: http://bit.ly/25gsdmZ

Partener al evenimentului: 4Career.

Evenimentul este susținut de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, 9amNews.ro, Urbo.ro.

Despre Andy Szekely

Este antreprenor, autor și speaker profesionist cu o experiență de peste 15 ani în educația oamenilor maturi. A publicat 7 cărți, a produs 34 de CD-uri și DVD-uri pentru educația adulților și editează un newsletter on-line cu peste 65000 de abonați. Ca vorbitor public și trainer a lucrat cu peste 50 de companii în 5 țări Europene și a susținut prezentări demonstrative în SUA, Canada și China. Ca antreprenor a fondat două companii (o editură și o firmă de training și consultanță) și a inițiat o fundație pentru educația viitorilor lideri ai României. Proiectul semnătură al lui Andy Szekely este Bootcamp – o tabără de training intensiv pentru dezvoltarea personală și profesională a adulților cu spirit antreprenorial.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/perform-media1/de-la-te-cunosc-la-cred-in-tine-workshop-de-branding-personal-cu-andy-szekely