Performance Price

Definitie Performance Price

Valoarea timpului economisit de un client folosid un nou produs pentru a finaliza o cerinta anumita, pretul de performanta poate deseori sa compenseze alte preturi de timp. Vezi Non-Monetary Price Time Price.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Performance Price? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Performance Price.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Performance Price. Definitiile termenilor despre Performance Price cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Performance Price, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Performance Price.