Performance

Definitie Performance

Evaluarea reusitelor unui program dupa ce acesta s-a incheiat de obicei in termeni de acoperire si frecventa( vezi: Average Frequency, Effective Frequency, Effective Reach, Frequency, Frequency Distribution, Impressions, Net Reach, OTS/OTH, Reach).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Performance? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Performance.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Performance. Definitiile termenilor despre Performance cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Performance, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Performance.