performane    

Comunicate de presa si evenimente pe tema performane

 • performane

  Bucuresti - 28 September 2011

  Comunicat de Absolute School

  Cursul se adreseaza persoanelor interesate in cunoasterea, intelegerea, dezvoltarea si implementarea unui Sistem de Evaluare al Performantei si Dezvoltarea Angajatilor, dar in egala masura si angajatilor care urmeaza sa fie evaluati printr-un astfel ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: curs , evaluare , angajati , hr , absolute , school , performane , salariati

  Vezi toate comunicatele de presa despre performane

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul performane.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la performane. Informatiile despre performane cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul performane, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la performane, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.