Performanta financiara

Definitie Performanta financiara

Reflectarea potentialului economic si a soliditatii financiare ale unei entitati economice, obtinuta in urma analizarii unui ansamblu de factori cantitativi (indicatori economico - financiari calculati pe baza datelor din situatiile financiare anuale si periodice) - sursa: Regulamentul BNR nr. 5/2002.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Performanta financiara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Performanta financiara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Performanta financiara. Definitiile termenilor despre Performanta financiara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Performanta financiara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Performanta financiara.