Pericol social

Definitie Pericol social

Una din trasaturile esentiale ale infractiunii, prevazuta in art.18 Cod Penal. Fapta care prezinta pericol social in intelesul legii penale este orice actiune sau inactiune prin care se aduce atingere uneia dintre valorile aratate in art. 1 *) si pentru sanctionarea careia este necesara aplicarea unei pedepse.---------------*) Art.1 Cod Penal (scopul legii penale):Legea penala apara, impotriva infractiunilor, Romania, suveranitatea, independenta, unitatea si indivizibilitatea statului, persoana, drepturile si libertatile acesteia, proprietatea, precum si intreaga ordine de drept.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pericol social? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pericol social.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pericol social. Definitiile termenilor despre Pericol social cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pericol social, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pericol social.