Perimetru de consolidare

Definitie Perimetru de consolidare

In cadrul grupului de societati, cuprinde societatea-mama si filialele sale, societatile asociate grupului si societatile multigrup comunitare (acestea din urma sunt constituite in spatiul Uniunii Europene).Vezi si Grup de societati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Perimetru de consolidare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Perimetru de consolidare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Perimetru de consolidare. Definitiile termenilor despre Perimetru de consolidare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Perimetru de consolidare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Perimetru de consolidare.