Perioada asigurata

Definitie perioada asigurata

perioada pe parcursul caruia Asiguratorul, in schimbul incasarii primei de asigurare, preia in raspundere riscurile asigurate si reprezinta intervalul de timp dintre ora 0 a zilei in care contractul de asigurare intra in vigoare si ora 24 a ultimei zile a perioadei pentru care s-a incheiat polita de asigurare si s-a platit prima de asigurare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Perioada asigurata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul perioada asigurata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la perioada asigurata. Definitiile termenilor despre perioada asigurata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la perioada asigurata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la perioada asigurata.