Perioada de aplicare a RMO

Definitie Perioada de aplicare a RMO

Perioada de aplicare a rezervelor minime obligatorii este intervalul de timp in care trebuie mentinut in contul deschis la BNR nivelul prevazut al rezervei minime.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Perioada de aplicare a RMO? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Perioada de aplicare a RMO.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Perioada de aplicare a RMO. Definitiile termenilor despre Perioada de aplicare a RMO cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Perioada de aplicare a RMO, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Perioada de aplicare a RMO.