Perioada de gratie

Definitie Perioada de gratie

Timpul convenit intre partile contractante in care un anume credit este obtinut si folosit de debitor fara ca acesta din urma sa inceapa restituirea imprumutului in transe sau dintr-o data. Uneori restituirea creditului se face din rezultatele obtinute pe baza folosirii lui.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Perioada de gratie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Perioada de gratie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Perioada de gratie. Definitiile termenilor despre Perioada de gratie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Perioada de gratie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Perioada de gratie.