Perishability

Definitie Perishability

Una dinte cele 4 caracteristici (inseparabilitate, intangibilitate si variabilitate) care disting un serviciu, perisabilitatea exprima notiunea ca un serviciu nu poate fi facut inaint si stocat. Vezi Sercices Marketing Inseparability Intangibility Variability

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Perishability? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Perishability.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Perishability. Definitiile termenilor despre Perishability cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Perishability, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Perishability.