Permis de cabotaj

Definitie Permis de cabotaj

Document eliberat de organele vamale unei organizatii de navigatie, prin care i se ingaduie ca incarcarea, transportul si descarcarea marfurilor sa se faca fara plata taxelor vamale. Eliberarea permisului de cabotaj se face cu conditia ca transporturile respective sa aiba loc intre porturile nationale, iar manipularea marfurilor sa se efectueze numai la o anumita dana. Evitarea taxarii acestor marfuri se realizeaza pe baza actului de tranzit care se intocmeste in momentul incarcarii marfurilor si le insoteste pana in portul de descarcare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Permis de cabotaj? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Permis de cabotaj.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Permis de cabotaj. Definitiile termenilor despre Permis de cabotaj cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Permis de cabotaj, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Permis de cabotaj.