Permis de descarcare

Definitie Permis de descarcare

Document eliberat de organele vamale, dupa ce importatorul a indeplinit toate formalitatile prin care i se aproba descarcarea marfurilor de pe mijlocul de transport respectiv.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Permis de descarcare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Permis de descarcare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Permis de descarcare. Definitiile termenilor despre Permis de descarcare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Permis de descarcare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Permis de descarcare.