Permis vamal

Definitie Permis vamal

Act eliberat de organele vamale armatorului, pe baza caruia se aproba incarcarea sau descarcarea marfurilor de pe nava, depunerea sau scoaterea unor marfuri din magazii, desigilarea unor bunuri etc. supuse taxelor vamale. La eliberarea permisului vamal taxele au fost achitate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Permis vamal? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Permis vamal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Permis vamal. Definitiile termenilor despre Permis vamal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Permis vamal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Permis vamal.