Persoana juridica

Definitie Persoana juridica

Colectivitate de persoane fizice, cu calitate de subiect distinct, de drept bucurandu-se de o organizare de sine statatoare si de un patrimoniu propriu, indreptat spre realizarea unui anumit scop. In sens larg, persoana juridica se manifesta ca institutie, asociatie, organizatie, societate comerciala etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Persoana juridica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Persoana juridica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Persoana juridica. Definitiile termenilor despre Persoana juridica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Persoana juridica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Persoana juridica.