Seminar de Certificare pentru utilizarea Modelului de Personalitate persolog, 2-4 Aprilie 2009, Timisoara

Timisoara - 18 februarie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Sunteţi trainer, HR manager sau coach? Descoperiţi instrumentele HR nou-lansate de persolog pentru dezvoltarea personală prin care puteţi creşte semnificativ valoarea serviciilor oferite clienţilor sau angajaţilor dvs!

persolog Romania vă invită la Seminarul de Certificare din 2-4 Aprilie 2009, la Timisoara, unde puteţi obţine o licenţă pentru utilizarea instrumentelor persolog destinate dezvoltării resurselor umane.

În cadrul seminarului de certificare, faceţi cunoştinţă cu modelul DISC şi descoperiţi numeroasele posibilităţi de utilizare. Veţi primi de asemenea materiale valoroase, care extind în mod hotărâtor serviciile pe care le oferiţi în calitate de trainer sau consultant.

O dată cu certificarea, obţineţi accesul la gama noastră extinsă de produse pe care le-am dezvoltat în jurul modelului. Puteţi comanda chestionare, materiale pentru participanţi, planificatoare strategice şi veţi avea acces la eport, platforma noastră de instrumente online.

Grupul ţintă: traineri, consultanţi, manageri de resurse umane şi mentori care îşi aplică abilităţile şi cunoştinţele în domeniul dezvoltării personale.

Seminar de 3 zile – locurile sunt limitate (maximum 15 participanţi)
Data: 2-4 Aprilie 2009
Locul: Timisoara
Trainerul: Mario Brühlmann, MBA, senior trainer
Investiţia dvs: 1300 EUR + TVA (Preţul seminarului include licenţa pe viaţă, un pachet complex de materiale tipărite şi online, de asemenea trei prânzuri la restaurantul hotelului şi pauzele de cafea.)
Oferim discount de 20% pentru al doilea şi 30% pentru al treilea participant de la aceeaşi companie!

Pentru mai multe detalii sau înscrieri, accesaţi pagina noastră: www.persolog.ro

Despre Persolog

persolog este o editură de instrumente HR şi training, cu o experienţă internaţională de peste 15 ani în domeniul HR, fiind prezentă în 13 ţări. Compania deţine licenţa pentru testele de personalitate DISC şi este specializată în dezvoltarea resurselor umane, fiind lider de piaţă în Germania pe acest segment.

Peter Kulcsar
Project Manager
persolog Romania
peter.kulcsar@persolog.ro