Personal Selling

Definitie Personal Selling

O forma de promotie folosind serviciile unei echipe de vanzari, una din marile variabile controlabile(cu advestising, promovare de vanzari si publicitate) al amestecului de promotie. Vezi Promotion Mix.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Personal Selling? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Personal Selling.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Personal Selling. Definitiile termenilor despre Personal Selling cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Personal Selling, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Personal Selling.