Personality Segmentation

Definitie Personality Segmentation

Impatirea unei piete heterogene in grupuri omogene pe baza unor caracteristici de personalitate si asemanari de comportament cum ar fi agresivitate, supunere si compulsivitate. Vezi Psychographic Segmentation

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Personality Segmentation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Personality Segmentation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Personality Segmentation. Definitiile termenilor despre Personality Segmentation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Personality Segmentation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Personality Segmentation.