Personality

Definitie Personality

Caracterul distinctiv al unei persoane, folosit ca baza pentru o segmentare psihografica a pietei in care indivizii cu personalitati relativ similare, cu nevoi si dorine similare sunt grupate intr-un singur segment. Vezi Psychographic Segmentation

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Personality? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Personality.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Personality. Definitiile termenilor despre Personality cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Personality, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Personality.