Persuasiune

Definitie Persuasiune

Actiune comerciala a unei firme care vizeaza influentarea/convingerea clientelei potentiale sa adere la o oferta (sa cumpere un produs sau serviciu):- prin transmiterea de informatii acceptabile si argumente credibile- prin seductie, sprijinindu-se pe relatia afectiva stabilita cu segmentul-tinta de public.   

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Persuasiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Persuasiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Persuasiune. Definitiile termenilor despre Persuasiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Persuasiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Persuasiune.