PERT

Definitie PERT

Acronim pentru Evaluarea programului si tehnica de review, o tehnica cantitativa folosita ca instrument managerial in planificarea si controlarea programelor complexe. PERT se foloseste in mod obisnuit, prima data introdus pentru folosirea in industria aerospatiala, in coordonare, cronometrare si programare a numeroaselor activitati in procesul de dezvoltare a noului produs

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru PERT? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul PERT.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la PERT. Definitiile termenilor despre PERT cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la PERT, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la PERT.