Peste linie

Definitie Peste linie

Servicii de publicitate clasica termen folosit in publicitate, care desemneaza acea parte a bugetului promotional al firmei destinata achizitionarii de spatiu de publicitate in mass-media (presa scrisa, TV, radio, afisaj si cinema), precum si acoperirii cheltuielilor tehnice de realizare a mesajelor (clip video, ilustratii, etc). [ sub linie, below-the-line advertising]

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Peste linie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Peste linie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Peste linie. Definitiile termenilor despre Peste linie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Peste linie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Peste linie.