PET

Definitie PET

(Butelie/flacon din) polietilena tereftalata - PET ambalaj transparent, usor, rezistent, reciclabil (poate fi transformat in film/folie sau in fibre sintetice), care imbraca cu usurinta diferite forme si prezinta remarcabile insusiri de bariera - folosit indeosebi la imbutelierea de lichide alimentare (bauturi). PEN (fr. - polyethylene naphtalate) - plastic performant, cu o piata in plina dezvoltare, avand o rezistenta mai buna decat PET la aciditatea sucurilor de fructe (actualmente, insa, si de circa cinci ori mai scump).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru PET? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul PET.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la PET. Definitiile termenilor despre PET cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la PET, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la PET.