Phantom Freight

Definitie Phantom Freight

O taxa pe transport, impusa unui client, in afara costului taxei real, aplicat de supplier. De exemplu, in abordarea pretului, un client local va fi taxat cu un phantom freight atunci cand taxa freight este calculata de un centru ales in mod arbitrar, distant. Vezi Base-Point Pricing

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Phantom Freight? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Phantom Freight.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Phantom Freight. Definitiile termenilor despre Phantom Freight cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Phantom Freight, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Phantom Freight.