ERP-ul de la PharmEc Software - solutie pentru industrie

BUCURESTI - 14 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

PharmEc Software a implementat cu succes Solutia ERP PharmEc 3, la Simar Industrial, producator specializat in confectii metalice.

ERP-ul de la PharmEc Software - solutie pentru industrie

PharmEc 3 integreaza punctele cheie ale unei afaceri si ofera o perspectiva globala a ceea ce se intampla in cadrul organizatiei. La Simar Industrial, societate cu doua puncte de lucru si peste 200 de angajati, a fost necesara implementarea si configurarea urmatoarelor module: contabilitate, gestiunea materialelor si a produselor finite, modulul de urmarire a productiei si cel de resurse umane.

Configurarea programului permite organizarea pe centre de profit, astfel ca aplicatia gestioneaza amanuntit toate aspectele afacerii si ii ajuta pe manageri sa ia cele mai potrivite decizii. Folosind modulul de urmarire a productiei, ei pot afla in orice moment, pentru orice comanda, ce resurse au fost utilizate, cine beneficiaza de ele, operatiunile efectuate, materialele utilizate si stadiul in care a ajuns executia.

„Partenerii nostri pot sti, in detaliu, ce se intampla cu o comanda de productie, ce resurse se folosesc si la cat se ridica costurile productiei. Cu o simpla comanda, pot afla trasabilitatea intregului flux: atat beneficiarul, cat si executantul fiecarei comenzi. Pot sti cine, ce operatiuni a facut si ce materiale s-au utilizat pentru o comanda" a declarat Rares Tudorache, Director General, PharmEc Software.

Despre PharmEc Software

PharmEc Software este o companie cu capital integral romanesc si are ca principal domeniu de activitate dezvoltarea de solutii informatice complete pentru firmele din domeniul farmaceutic, dar si pentru intreprinderi mijlocii si mari, cu activitate de productie complexa.
PharmEc Software
B-dul Iuliu Maniu, nr. 6
Sector 6, Bucuresti
Tel: (021) 4085040