photoflex    

Comunicate de presa si evenimente pe tema photoflex

 • photoflex. Noile blitz-uri foto profesionale Photoflex FlexFlash400

  photoflex

  Bucuresti - 29 August 2013

  Comunicat de Simus trading

  ... photoflex , lanseaza in aceasta toamna o noua gama de blitz-uri foto de studio, denumite FlexFlash. Noile blitz-uri FlexFlash 400W photoflex, permit o flexibilitate mare fotografilor, prin caracteristicile ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: photosetup , magazin foto , blitz foto , photoflex

  Vezi toate comunicatele de presa despre photoflex

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul photoflex.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la photoflex. Informatiile despre photoflex cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul photoflex, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la photoflex, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.