Physical Evidence

Definitie Physical Evidence

Elementele de marketing mix pe care clientii la pot vedea sau trai cand folosesc un serviciu si care contribuie la perceptia despre calitatea serviciului, ex: dovada fizica a unei banci de retail ar putea include starea locatiei bancii, cat si realizarea serviciului bancar insusi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Physical Evidence? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Physical Evidence.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Physical Evidence. Definitiile termenilor despre Physical Evidence cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Physical Evidence, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Physical Evidence.