pi    

Comunicate de presa si evenimente pe tema pi

 • pi. Fundatia Raspberry Pi din Anglia sustine programul Digital Kids

  pi

  Bucuresti - 8 October 2014

  Comunicat de Atlas Networking SRL

  ... pi din Anglia ca parte a strategiei acestei organizatii de a sustine educatia in domeniul IT la nivel international. Cei 5,000 EUR vor fi folositi pentru a oferi ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cursuri de programare

  Vezi toate comunicatele de presa despre pi

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul pi.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la pi. Informatiile despre pi cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la pi, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.