Poze Pianist

 • Banner restaurant francez La Cave din Bucuresti

  Poza: Genialul student pianist, recomandat de Florian Lungu pentru seara aceasta

 • Filme pe DVD oferite de Nautilusvideo la 64,9 RON      (cheltuieli de transport şi TVA incluse). Azi vă recomandăm - PIANISTUL (The Pianist)

  Poza: Filme pe DVD oferite de Nautilusvideo la 64,9 RON (cheltuieli de transport şi TVA incluse). Azi vă recomandăm - PIANISTUL (The Pianist)

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul pianist.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la pianist. Pozele pe tema pianist cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pianist, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la pianist, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la pianist.