Eveniment-experiment la inaugurarea showroom-ului PIASTRELLE CASA

BUCURESTI - 29 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Stephan Pelger recreaza atmosfera petrecerilor din loft-urile new york-eze intr-un ambient neconventional, in inima Bucurestiului.

Doua evenimente conceptual inedite au stimulat cele mai pretentioase gusturi ale invitatilor in cele doua seri speciale.

Piastrelle , alaturi de Stephan Pelger a organizat un eveniment de fashion, lifestyle si de design interior cu ocazia inaugurarii noului spatiu concept din Bucuresti, Str. Nicolae Caramfil nr.22, prezentand noua abordare ce defineste Piastrelle Casa .

Am inaugurat o noua locatie, abordand un nou concept al amenajarilor interioare. Ne angajam in misiunea de a deveni furnizor de lifestyle si vrem sa oferim clientilor si partenerilor nostri o gama extinsa de produse pentru amenajari interioare. De aceea, am creat un spatiu inedit, un spatiu unde sufletul se bucura de obiecte facute pentru a fi atinse, pentru a fi privite, experimentate, ce se asociaza usor cu o stare de spirit si un mod de viata.

De aceea, dupa 16 ani in care am transformat Pasiunea pentru Detaliu in ambiente de baie desavarsite in materie de placi ceramice si obiecte sanitare, Piastrelle vine cu o propunere complexa pentru amenajarea intregii locuinte, un Stile di Vita in cel mai pur stil italian.

Colecția Basic by Stephan Pelger readuce publicului creatiile cele mai indragite din decursul celor zece ani de
activitate ai sai ce acompletat atmosfera evenimentului prin piesele feminine, indrăznețe, dar și cu cele clasice,
elegante.

Atmosfera intima creata de ambientele propuse de Piastrelle CASA, impreuna cu lumina joasa, cu focus doar pe anumite zone de interes, au facut ca invitatii sa se simta invitati ca si ,,spectatori,, la o petrecere privata high life desprinsa parca dintr-o poveste fara varsta . Conceptul "Stile di Vita,, abordat de Piastrelle, s-a potrivit perfect cu viziunea designerului despre tipul de femeie Stephan Pelger.

Tinuta all black in baia tip clasic din showroomul Piastrelle Casa

Doua seri atat de diferite dar atat de adaptate designului ambiental al spatiului !

Joi 18.06 prezentare inedita a Colectiei Basic by Stephan Pelger, declaratie de lifestyle in noile ambiente Piastrelle CASA

Stephan Pelger, designerul roman cu recunoastere internationala, continua linia evenimentelor-experiment alaturi de unul dintre partenerii sai de suflet – Piastrelle, furnizor de produse ceramice , mobilier si amenajari interioare .

Multe persoane cunoscute din scena mondena a Bucurestiului, alaturi de fashion lovers/bloggers si cliente fidele ale designerului, au raspuns invitatiei lansate de acesta, pentru a petrece o seara relaxata de vara in compania unor piese de arta stralucitoare. Noul spatiu Piastrelle CASA deschis in centrul capitalei, in zona parcului Herastrau a devenit locul ideal pentru prezentarea pieselor forte din colectia Basic by Stephan Pelger. Designerul a ales o serie de tinute all black, realizate din materiale pretioase precum voal, satin, piele , paiete, tinute prezentate de peste 20 de top modele superbe , care au decorat in stil teatral , surprinzator , chic si non conformist fiecare incapere din interiorul celor 2 spatii rezidentiale propuse in aceasta noua locatie Piastrelle Casa .

19.06.2015 : seara dedicata designului interior, object design-ului si arhitecturii

O replica a serii anterioare , din care au lipsit modelele insa nu a lipsit ambianta si atmostfera high life, intr-un spaţiu unde sufletul se bucură de obiecte făcute pentru a fi atinse, pentru a fi privite, experimentate, ce se asociază ușor cu o stare de spirit și un mod de viață .

Vedetele au fost partenerii si colaboratorii Piastrelle care au descoperit cu entuziasm evolutia brandului , extensia naturala catre decorarea si mobilarea unor spatii mai ample decat spatiile incaperilor de baie propuse pana in prezent de aceasta companie etalon in domeniu , si care au ramas alaturi de echipa Piastrelle pana tarziu in noapte .

Partenerii celor 2 evenimente au fost: GSG Ceramic Design,  GAIA Mobili, Laura 8 si Bata .

Despre Piastrelle Est Design

Piastrelle este unul dintre cei mai specializati furnizori de materiale pentru finisaje in constructii si amenajari interioare din Romania. Reteaua actuala a companiei Piastrelle distribuie in principal placi ceramice, intr-o gama extrem de variata, cazi si cabine de dus, mobiler de baie, robinetarie, accesorii baie, dar si alte materiale destinate amenajarilor cu stil a spatiilor cu diverse destinatii. Va asteptam in showroom-urile noastre din Lugoj, Bucuresti, Timisoara, Arad, Cluj-Napoca.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/piastrelle-est-design/eveniment-experiment-la-inaugurarea-showroom-ului-piastrelle-casa