Piata a cumparatorului

Definitie Piata a cumparatorului

Situatie a unei piete unde oferta este mai mare decat cererea, ceea ce provoaca o scadere a pretului produselor (exista putini cumparatori), ajungandu-se pana la eliminarea unor ofertanti si realizarea unui anumit echilibru.  piata a producatorului sau a vanzatoruluiSituatie a unei piete in care cererea pentru anumite bunuri si servicii este mai mare decat oferta, ceea ce are ca efect cresterea preturilor si atragerea de noi ofertanti. Oferta poate spori in asa masura incat se poate ajunge, la polul opus, la crearea unei piete a cumparatorului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Piata a cumparatorului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Piata a cumparatorului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Piata a cumparatorului. Definitiile termenilor despre Piata a cumparatorului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Piata a cumparatorului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Piata a cumparatorului.