Piata activa

Definitie Piata activa

O piata activa este o piata unde sunt indeplinite urmatoarele conditii:- elementele comercializate sunt omogene- pot fi gasiti in permanenta cumparatori si vanzatori interesati- preturile sunt cunoscute de catre public.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Piata activa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Piata activa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Piata activa. Definitiile termenilor despre Piata activa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Piata activa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Piata activa.