Piata capitalului

Definitie Piata capitalului

1. In sens larg, trecerea capitalurilor dintr-o forma in alta (bani, productie, marfa), prin intermediul actelor de vanzare-cumparare si ansamblul de relatii create cu aceasta ocazie.2. In sens restrans, piata capitalurilor banesti, respectiv capitaluri de imprumut si capitaluri fictive (titluri financiare).Piata capitalului cuprinde toate relatiile, inclusiv institutiile legate de negocierea imprumuturilor si a capitalurilor fictive, cum ar fi: bancile, bursele de valori, societatile de asigurari.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Piata capitalului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Piata capitalului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Piata capitalului. Definitiile termenilor despre Piata capitalului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Piata capitalului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Piata capitalului.