Piata en-gros

Definitie Piata en-gros

Sinonim - Piata cu toptanul.Piata pe care obiectul tranzactiilor il constituie marile tranzactii, negocierile de blocuri de valori mobiliare, care presupun intermediari puternici, detinatori de importante stocuri de valori mobiliare, ce duc lipsa de cumparatori semnificativi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Piata en-gros? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Piata en-gros.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Piata en-gros. Definitiile termenilor despre Piata en-gros cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Piata en-gros, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Piata en-gros.