Piata financiara a valorilor mobiliare

Definitie Piata financiara a valorilor mobiliare

Sinonim - Piata capitalurilor pe termen lungPiata financiara alcatuita din tranzactii cu valori mobiliare (titluri financiare) si cu produse derivate.Se subdivide in:- piata primara a emisiunii (piata la mana intai)- piata secundara (la mana a doua, echivalenta cu bursa de valori).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Piata financiara a valorilor mobiliare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Piata financiara a valorilor mobiliare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Piata financiara a valorilor mobiliare. Definitiile termenilor despre Piata financiara a valorilor mobiliare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Piata financiara a valorilor mobiliare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Piata financiara a valorilor mobiliare.